Begrippenlijst

Kies een beginletter: A   C   D   E   L   M   N   P   S   T   V  

A
Alkreflex® 2L-2

Alkreflex® 2L-2 is een dubbele luchtkussenfolie welke is voorzien van een aluminium laag en beschermende coating aan beide zijden.

Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Terug naar index
 
C
Crossoflex® 2ALU12

Crossoflex® 2ALU12 is een isolatiemateriaal van twee lagen luchtkussenfolie met aan beide zijden een speciaal gecoate aluminiumlaag. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crossoflex® 2ALU12

Crossofol®100D

Crossofol®100D Crossofol®100D is een gewapende folie op basis van een polypropyleenweefsel welke is voorzien van een 2-zijdige LDPE coating. De folie is transparant en mede daardoor goed lichtdoorlatend. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crossofol®100D

CrossoFol®125 G

CrossoFol®125 G is een waterkerende,gewapende én dampdoorlatende PE-folie. Voor meer informatie kunt u hier klikken: CrossoFol®125 G

CrossoFol®125 G-VG

CrossoFol®125 G-VG is een waterkerende, gewapende én dampdoorlatende PE-folie. Het type VG is tevens vlamdovend en heeft brandklasse B2. Voor meer informatie kunt u hier klikken: CrossoFol®125 G-VG

Crossofol®Alu

Crossofol®Alu is een meerlaagse, gewapende en dampdichte folie die aan één zijde bestaat uit LDPE-folie en aan de andere zijde uit een aluminiumfolie. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crossofol®Alu

CrossoStuc®

CrossoStuc® is de ideale HDPE folie voor schilder en stukadoor. Met zijn zeer geringe dikte en statische eigenschappen is deze HDPE folie perfect geschikt voor het afdekken van grote oppervlaktes. Voor meer informatie kunt u hier klikken: CrossoStuc®

Crossotarp® dekkleden

Crossotarp® dekkleden zijn voorzien van low density polyethyleen coating aan beide zijden, rondom gezoomd en om de meter geringd. Crossotarp® dekkleden blijven ook bij lage temperaturen soepel en plooibaar. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crossotarp® dekkleden

Crosso®cover Eco

Crosso®cover Eco is 2-laags product opgebouwd uit een laag vilt en een laag PE-folie. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®cover Eco

Crosso®DPC

Crosso®DPC is een waterdichte, gewafelde folie, gemaakt uit polyethyleen. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®DPC

Crosso®Foam

Crosso®Foam bestaat uit polyetyleenschuim en heeft een gesloten celstructuur. Crosso®Foam is 100% recyclebaar dankzij het mechanisch opschuimen. Deze isolerende folie kan in verschillende diktes en breedtes geleverd worden waardoor het op veel gebieden toepasbaar is. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®Foam

Crosso®Foam ALU

Crosso®Foam ALU is een isolerende polyethyleen schuimlaag van 3mm dik. Deze foam is éénzijdig voorzien van een aluminiumfolie met een beschermende coating. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®Foam ALU

Crosso®protect

Crosso®protect is een zelfklevende transparante PE-folie. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®protect

Terug naar index
 
D
Daltex®FrameTX

Daltex®FrameTX is een 1-laags spinvlies. Deze wandfolie is waterkerend, lichtgewicht, extreem dampopen én KOMO gecertificeerd. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Daltex®FrameTX

Daltex®FrameTX thermo

Daltex®FrameTX thermo is een 4-laags spinvlies welke is voorzien van een gecoate aluminiumlaag. Deze wandfolie combineert de dampopen en waterdichte eigenschappen van een spinvlies met een Rc verhogende aluminiumlaag. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Daltex®FrameTX thermo

Daltex®RoofTX

Daltex®RoofTX wordt als waterdichte, dampdoorlatende laag aan de buitenzijde (koude zijde) van gevel- en dakconstructies aangebracht. Deze dakvliezen zijn tevens voorzien van een KOMO-certificaat. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Daltex®RoofTX

Terug naar index
 
E
Crosso®EPDM

Crosso®EPDM is een zeer soepele folie en heeft een elasticiteit van meer dan 400%. Het is langdurig uv-stabiel en daardoor geschikt voor vele toepassingen. Crosso®EPDM laat zich gemakkelijk verwerken en is verkrijgbaar in verschillende diktes, rolafmetingen en zelfklevende varianten. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Crosso®EPDM

Terug naar index
 
L
Lateislabbe hardhoek

Lateislabbe hardhoek bestaat uit een (hard)hoekprofiel met hieraan een PVC-slabbefolie. De verbinding tussen het hardhoekprofiel en de PVC-slabbefolie wordt gemaakt door een hoogfrequente lasverbinding. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Lateislabbe hardhoek

Lateislabbe zachthoek

Lateislabbe zachthoek bestaat uit een zachthoekprofiel met hieraan een PVC-slabbefolie. De verbinding tussen het zachthoekprofiel en de PVC-slabbefolie wordt gemaakt door een hoogfrequente lasverbinding. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Lateislabbe zachthoek

Terug naar index
 
M
Megatec-3®

Megatec-3® is een spinvlies welke is samengesteld uit 3 lagen. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofoam® V 25-5

Miofoam® V 25-5 is een LDPE polyetheen foam. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 125 AV

Miofol® 125 AV is een gewapende LDPE folie welke is versterkt pure aluminiumfolie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 125 G

Miofol® 125 G is een met poypropyleen weefsel versterkte, transparante LDPE folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 125 S

Miofol® 125 S is een met poypropyleen weefsel versterkte, gewapende LDPE folie. Deze folie is niet geperforeerd. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 125 VG

Miofol® 125 VG is een met poypropyleen weefsel gewapende en vlamvertragende LDPE folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 150 A

Miofol® 150 A is een met poypropyleen weefsel gewapende LDPE folie welke aan één zijde is voorzien van een aluminium laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 150 AG

Miofol® 150 AG is een met poypropyleen weefsel gewapende, transparante LDPE folie welke aan één zijde is voorzien van een aluminium laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 170 AG micromembraam

Miofol® 170 AG micromembraam is een met poypropyleen weefsel gewapende, transparante LDPE folie welke aan één zijde is voorzien van een aluminium laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® 210 AG

Miofol® 210 AG is een met poypropyleen weefsel gewapende LDPE folie welke aan twee zijden is voorzien van een aluminium laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® AVS 4

Miofol® AVS 4 is een 6-laags gelamineerde folie, bestaande uit ondermeer een 4mm PE-foam en pure aluminiumfolie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Miofol® VS 2

Miofol® VS 2 is een 3-laagse folie, welke ondermeer bestaat uit  polytheen schuim van 2mm en een laag HDPE. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoFassade®Band

MorgoFassade®Band bestaat uit polyethyleenschuim welke is voorzien van een zelfklevende laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoFassade®Basic

MorgoFassade®Basic bestaat uit een vlies van polypropeen en heeft een toplaag van polyurethaan. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoFassade®Economic

MorgoFassade®Economic bestaat TPES vlies met een acrylcoating. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoFassade®Standaard

MorgoFassade®Standaard bestaat uit een polyester vlies welke voorzien is van een special acrylcoating. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoFassade®UV plus

MorgoFassade®UV plus bestaat uit een TPES vlies welke is voorzien van hoogwaardige acrylcoating. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Morgofol®125 WG

Morgofol®125 WG is een 3-laags folie welke is voorzien van een polyethyleen film en een blauwe bewapening. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Morgofol®140

Morgofol®140 is een 3-laags gewapende folie welke is voorzien van een polyethyleen film. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Morgofol®LP

Morgofol®LP is een gewapende en microgeperforeerde folie welke is voorzien van een polyethyleen film. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoVent® 110, 120, 150, 170

Deze MorgoVent® is een serie 3 laags vliezen welke bestaan uit één laag H.B.F (high breathable film) en 2 geotextielen. Foliewijzer heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoVent®Reflex

MorgoVent®Reflex bestaat uit een drager van polypropyleen, een tussenlaag H.B.F. (high breathable film) en een aluminium toplaag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

MorgoVent®XS

MorgoVent®XS is een 2-laags spinvlies welke bestaat een uit één laag polyethyleen en één laag H.B.F. (high breathable film). Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multibar®alu

Multibar®alu is een meerlaagse, gewapende folie welke is voorzien van gecoat aluminium. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multibar®EPDM-stroken

Multibar®EPDM-stroken zijn waterdichte antracietkleurige stroken. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multibar®standard+

Multibar®standard+ is een 3-laagse folie welke is versterkt met een wapeningsnet. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multifloor®foam

Multifloor®foam is een polyetheen schuim van 5mm dik. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multifloor®foam/alu

Multifloor®foam/alu is een 4mm meerlaagse folie welke bestaat uit polyetheen foam waarop een gecoate laag aluminiumfolie is aangebracht. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multifloor®foam/OPP

Multifloor®foam/OPP is een 3mm meerlaagse folie welke bestaat uit polyetheen foam waarop een laag opgedampt aluminiumfolie is aangebracht. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multifloor®foam/PE

Multifloor®foam/PE is een 2mm meerlaagse folie welke bestaat uit polyetheen foam, waarop een HDPE-laag is aangebracht. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multifloor®kantstroken

Multifloor®kantstroken bestaan uit polyetheen schuim van 5 of 8mm dik. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multireflex®ABBA (gecoat)

Multireflex®ABBA (gecoat) bestaat uit 2 lagen PE-luchtkussenfolie welke aan beide zijden is voorzien van een laag gecoat aluminiumfolie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multireflex®ABBA (ongecoat)

Multireflex®ABBA (ongecoat) bestaat uit 2 lagen PE-luchtkussenfolie welke aan beide zijden is voorzien van een laag ongecoat aluminiumfolie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multireflex®MBBM

Multireflex®MBBM bestaat uit 2 lagen PE-luchtkussenfolie welke aan beide zijden is voorzien van een laag opgedampte aluminium. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multivap®300

Multivap®300 is een 3-laags PP-spinvliesmembraam. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multivap®300 XS

Multivap®300 XS is een 4-laags PP-spinvliesmembraam welke is voorzien van bewapening en een microporeuze film. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multivap®Basic

Multivap®Basic is een 3-laags microgeperforeerde PE-folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Multivap®Thermo

Multivap®Thermo is een meerlaagse PE-folie welke is microgeperforeerd en voorzien van gecoat aluminium. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Terug naar index
 
N
Noppenbaan

Noppenbaan is gemaakt van een hoogwaarde PE-folie met een zeer hoge drukvastheid. De standaard noppenbaan is voorzien van 8mm hoge noppen en biedt een zeer goed alternatief voor de traditionele werkvloer van (stamp)beton. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Noppenbaan

Terug naar index
 
P
Airflex® Permovap

Airflex® Permovap is een meerlaagse reflecterende isolatiefolie met als unieke eigenschappen dat het dampopen én waterdicht is. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Airflex® Permovap

Polytex Pro®

Polytex Pro® is een drie laags polypropyleen splinvlies welke is versterkt met Tyvek® technologie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Polytex® 3

Polytex® 3 is een drie laags polypropyleen splinvlies. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Polytex® 400

Polytex® 400 is een 2-laags spinsvlies welke is samengesteld uit HDPE en polypropeen en gebaseerde op de Tyvek® technologie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Powershrink300®

Powershrink300® is een witte of transparante folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Profo Alutrixl®

Profo Alutrixl® is een zelfklevende aluminiumbaan versterkt met glasbewapening. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Profol®ISO Reflex

Profol®ISO Reflex bestaat uit 2 lagen noppenfolie welke zijn voorzien van een reflecterende laag aan beide zijden. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Profol®L

Profol®L is een 3-laags gewapende PE-folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Profol®Reflex

Profol®Reflex is een gewapende PE-folie welke is voorzien van een opgedampte laag aluminium. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Terug naar index
 
S
SPIRTECH® 200

SPIRTECH® 200 is een 3-laagse (vlies,film,vlies) folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

SPIRTECH® 300

SPIRTECH® 300 is een 4-laagse gewapende folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

SPIRTECH® 300+

SPIRTECH® 300+ is een 4-laagse gewapende folie welke is voorzien van een geïntegreerde kleefstrook. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

SPIRTECH® 400

SPIRTECH® 400 is een 4-laagse gewapende folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

SPIRTECH® Clima+

SPIRTECH® Clima+ is een 3-laagse folie welke is voorzien van een reflecterende laag. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Stamisol®DW

Stamisol®DW is een dampopen en waterdicht 3-laags polyacrylaatvlies. Deze dakfolie is tevens langdurig UV-bestendig gestabiliseerd. Stamisol®DW wordt aangebracht op daken met een helling vanaf 5 graden. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Stamisol®DW

Stamisol®Eco

Stamisol®Eco is een dampopen en waterdicht 3-laags polyacrylaatvlies. Deze dakfolie is tevens langdurig UV-bestendig gestabiliseerd. Stamisol®Eco wordt aangebracht op daken met een helling vanaf 15 graden. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Stamisol®Eco

UV-bestendige Stamisol®Color

Stamisol®Color is een 4-laags vlies, speciaal ontwikkeld om achter glasvliesgevels aan te brengen. Stamisol®Color is opgebouwd uit een non-woven polyester drager met hierop 3 lagen polyacrylaat. Dit vlies is langdurig UV-bestendig en leverbaar in verschillende kleuren. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Stamisol®Color

UV-bestendige Stamisol®FA

Stamisol®FA beschermd gesloten en licht geopende gevels bestaand uit hout, metaal of steen. Deze folie is dampopen, water- en winddicht en langdurig (10 jaar) gegarandeerd UV-bestendig. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Stamisol®FA

UV-bestendige Stamisol®FI

Stamisol®FI beschermd gesloten en licht geopende gevels van hout, metaal of steen. Stamisol®FI beschikt over de eigenschappen dampopen, water- en winddicht. Voor meer informatie kunt u hier klikken: Stamisol®FI

Terug naar index
 
T
Tyvek® Roofliner 2460

Tyvek® Roofliner 2460 is een membraan welke bestaat uit één laag 100% HDPE.’ Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Tyvek®Fassade 2005B

Tyvek®Fassade 2005B is een tweelaags waterdicht membraan. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Tyvek®Roofliner 2460B

Tyvek®Roofliner 2460B is een eenlaags waterdicht membraam. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Terug naar index
 
V
Vistex® ALU PP

Vistex® ALU PP is een meerlaagse gewapende folie welke is opgebouwd uit een LDPE folie en een gemetalliseerde PETP folie. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Vistex® G

Vistex® G is een LDPE folie welke is versterkt met polypropyleen weefsel. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Vistex®DGV

Vistex®DGV is een microgeperforeerde LDPE folie welke is versterkt met een weefsel van polypropyleen. Foliewijzer.nl heeft het volgende alternatief voor u:

Terug naar index